PDK-ja dhe programi i saj merr mbështetje edhe nga shërbyesit civil

PDK-ja dhe programi i saj merr mbështetje edhe nga shërbyesit civil

Drejtuesit e PDK-së në Gjilan dhe kandidatët e saj për deputetë të Kuvendit të Kosovës, kanë takuar Shërbyesit Civil të Komunës së Gjilanit, nga të cilët kanë marrë mbështetje të fuqishme për programin fitues të PDK-së, për kandidatin për kryeministër Kadri Veseli dhe kandidatët tjerë për deputetë.

Kjo mbështetje është ofruar për të rrugëtuar kështu bashkë drejt fitores në zgjedhjet e 6 tetorit, pasi PDK-ja është e vetmja adresë, garancë për qeverisje të mirë, qeverisje për qytetarin, duke përfshirë këtu trajtimin e merituar edhe për kategorinë e shërbyesve civil.

Mobilizimi për fitore vazhdon…

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1✅

e sponsorizuar

KOMENTE