PDK: Forca e Ndryshimit me Erlehta Osmanin

PDK: Forca e Ndryshimit me Erlehta Osmanin

Mënyra më e mirë për ta parashikuar të ardhmen, është ta krijojmë atë. Unë dua ta fitoj me të gjithë ju që besoni në Partinë Demokratike të Kosovës, me të gjithë ju që besoni në kryetarin e ardhshëm të Gjilanit, Zenun Pajaziti, dhe me të gjithë ju që besoni në mua.

Falënderoj Partinë Demokratike dhe kryetarin Zenun Pajaziti, për mbështetjen që ma ka dhënë si e re, në strukturat e Rinisë Demokratike. Gjithashtu falënderoj familjarët dhe miqtë që po më mbështesin në garën për asamble.

Forca e Ndryshimit me kryetar Zenun Pajazitin, do të jetë forca e ndryshimit pozitiv për të rinjtë dhe për të gjithë qytetarët e Gjilanit.
#PDK94
#ErlehtaOsmani18

 

Sponsorizuar PDK

KOMENTE