PDK: Fitore dhe vetëm fitore

PDK: Fitore dhe vetëm fitore

Organizim mbresëlënës nga kandidati për këshilltar komunal, Riza Abdyli. Fitore dhe vetëm fitore.

Masoviteti dhe entuziazmi i të pranishmëve, ishin indikator të qartë se jo vetëm Zenun Pajaziti do të fitojë në Gjilan, mirëpo edhe PDK do të dal e para në këtë garë politike.

Forca e ndryshimit po troket tek secili qytetar i Gjilanit.

Shtabi Zgjedhor i PDK-se, dega Gjilan

sponsorizuar PDK

KOMENTE