PDK është dhe do të mbetet sinonim i shtetformimit e garancë e shtetndërtimit

PDK është dhe do të mbetet sinonim i shtetformimit e garancë e shtetndërtimit

Si flamujt amerikan, ashtu do të shkelqejë fitorja e PDK-së ne Dheun e Bardhë. Luta nuk ka nevojë të trulloset nga raportet e PDK-së dhe liderit të saj me amerikanët.

Dheu i Bardhë ka vendosur. Këmbëngulësisht do ta mbrojë vizionin e integrimit dhe thellimit të miqësisë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

PDK dhe ShBA kanë traditë të bashkëpunimit dhe bashkërendimit të aktiviteteve. Ne nuk i ngjasojmë billbordave të Lutfi Hazirit. Tanimë të gjithë e kanë kuptuar që Lutfi Haziri ndryshe flet, ndryshe mendon dhe ndryshe vepron. Ndaj, ai nuk ka nevojë të trulloset nga raportet e PDK-së dhe liderit të saj me amerikanët, sepse këto raporte i kontribuojnë substancialisht vetëm shtetit të Kosovës dhe qytetarëve të saj.

PDK është dhe do të mbetet sinonim i shtetformimit e garancë e shtetndërtimit.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅

#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

e sponsorizuar

KOMENTE