PDK është dhe do të mbetet parti e cila do t’i ketë të rinjtë prioritet!

PDK është dhe do të mbetet parti e cila do t’i ketë të rinjtë prioritet!

Artistët e rinj dhe me shumë talent i kanë promovuar punimet e tyre tek ne.

Kosova ka të rinj premtues. Ka të rinj të cilët me punën e tyre do ta ndryshojnë Kosovën.

PDK është dhe do të mbetet parti e cila do t’i ketë të rinjtë prioritet!

Kandidatja Erlehta Osmani ishte prezente gjatë kësaj ngjarje.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅

#ErlehtaOsmani72✅

e sponsorizuar

KOMENTE