PDK: Dekada e Re, tashmë po lëshon shtat në Gjilan

PDK: Dekada e Re, tashmë po lëshon shtat në Gjilan

“Pas dy kuvendeve zgjedhore te RDK-së, në qytet, është mbajtur edhe i treti, pikërisht në lagjen e 8-të (Nëndega 25), aty ku PDK-ja nuk po e lëshon frontin”, ka bërë të ditur Komisioni për Organizimin e Zgjedhjeve të RDK në Gjilan, përmes një postimi në profilin e Degës s PDK-së, në facebook.

.

Më tej në këtë njoftim thuhet se: “Me një pjesëmarrje masovike të të rinjve dhe të rejave entuziaste të PDK-së, dhe nën monitorimin edhe te komisionit zgjedhor të këtij procesi në RDK, nga niveli lokal dhe ai qendror, përfaqësuar nga Betim Gjoshi, nëndega 25 e RDK, zgjodhi kryetar, studentin e fakultetit Juridik, Dardan Maroca”.

Po ashtu, anëtarët e këtij kuvendi, të moshës 16 deri 25 vjeç, zgjodhën kryesinë dhe përfaqësuesit e tyre të kuvendit të Degës së RDK-së nè Gjilan.

“Procesi zgjedhor i RDK vazhdon me agjendën zgjedhore për nëndegë tjera: Nëndega 13 dhe Nëndega e re e RDK-së në Verbicë (ish seksion i nëndegës në Kmetoc), njofton Komisioni për Organizimin e Zgjedhjeve të RDK në Gjilan.

KOMENTE