Pastrohen të gjitha rrugët kryesore të Komunës së Kamenicës

Pastrohen të gjitha rrugët kryesore të Komunës së Kamenicës

Pas reshjeve të borës, sot janë pastruar dhe hapur të gjitha rrugët kryesore në komunën e Kamenicës.

Pastrimi i rrugëve është bërë nga kompania e kontraktuar për mirëmbajtjen e rrugëve dimërore, së bashku me zyrtarë nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim.

“Qëndroni në shtëpi, ndërsa rrugët e pastruara e të hapura mundohuni t’i shfrytëzoni për raste urgjente”, thuhet në njoftimin e zyrës për informim të Komunës së Kamenicës.

KOMENTE