Pastrohen rrugët e fshatit Topanicë

Pastrohen rrugët e fshatit Topanicë

Sot për herë të dytë është bërë pastrimi i rrugëve në fshatin Topanicë të Kamenicës.

Dezinfektimet dhe pastrimet e hapësirave publike, janë duke u bërë si pjesë e masave mbrojtëse të ndërmarra për parandalimin dhe mbrojtjen ndaj COVID-19.

I pari i komunës, Qëndron Kastrati, tha se komuna është e përkushtuar në parandalimin e COVID-19 dhe do të vazhdoj edhe më tutje.

“Ekipet në terren janë duke i pastruar rrugët në Topanicë. Ne jemi të përkushtuar në parandalimin e virusit COVID-19, por normalisht që pjesa kryesore ju takon juve”, shtoi mes tjerash Kastrati.

KOMENTE