Pastrimi po vazhdon në fshatin Busavatë, si zonë e katërt e identifikuar

Pastrimi po vazhdon në fshatin Busavatë, si zonë e katërt e identifikuar

Task Forca komunale bashkë me vullnetarët janë duke vazhduar me aksionin për pastrimin e Kamenicës.

Pas përfundimit të pastrimit të zonës së parë, të dytë dhe të tretë të identifikuar nga task forca komunale, sot kanë filluar punimet në zonën e katërt me rradhë, fshati Busavatë.

Më poshtë mund t’i shihni disa nga fotot gjatë dhe pas intervenimit.

KOMENTE