Pasojat e gjumit me grim, mos e përsërisni më!

Pasojat e gjumit me grim, mos e përsërisni më!

Ndodh shpesh që vajzat harrojnë të pastrojnë grimin dhe flenë me të. Por, diçka e tillë nuk i shërben aspak lëkurës madje e dëmton atë.

Grimi vepron si barrierë 

Grimi në fytyrë duhet pastruar përpara se do të flini pasi mund të irritojë lëkurën.

Mund të shkaktojë inflamacion

Në shumicën e rasteve pudra është ajo që shkakton problemin më të madh në lëkurë. Nëse nuk pastrohet mirë ajo mund të bllokojë poret dhe të sjellë formimin e akneve dhe pikave të zeza.

Buzë të çara

Nëse flini me grim mund të ndodhë që rimeli të zbresë në sy dhe të shkaktojë irritim. Ndërsa buzëkuqi than hidratuesin natyral të buzëve.

KOMENTE