Pas një mosmarrëveshje verbale e sulmon viktimën duke i shkaktuar lëndime të lehta trupore

Pas një mosmarrëveshje verbale e sulmon viktimën duke i shkaktuar lëndime të lehta trupore

Autoritetet policore kanë brë me dije se në Kamenicë, është arrestuar i dyshuari, mashkull K/shqiptar, i cili pas një mosmarrëveshje verbale e ka sulmuar viktimën, mashkull K/Shqiptar, i cili si pasojë ka pësuar lëndime dhe ka pranuar tretman mjekësor.

I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

KOMENTE