Pas Kombëtares së Çekisë, edhe tifozët çekë mbërrijnë në Kosovë

Pas Kombëtares së Çekisë, edhe tifozët çekë mbërrijnë në Kosovë

Kosova së bashku me Çekinë, Anglinë, Malin e Zi dhe Bullgarinë gjenden në grupin A. Përfaqësuesja e Kosovës nesër do të zhvillojë ndeshjen me Çekinë, e vlefshme për kualifikime “Euro 2020”.

Një ditë para kësaj ndeshje (që zhvillohet në ora 15:00) disa tifozë çek shikuan nga afër ekipin e tyre.

Mysafirët nga Çekia në stadium pritet të jenë prezent me rreth 330 tifozë. Çekët do të kenë të rezervuara ulëset në pjesën jugore të stadiumit.

KOMENTE