Partia e Drejtësisë (PD) mbështetë pa kushte Ndryshimin për Gjilanin

Partia e Drejtësisë (PD) mbështetë pa kushte Ndryshimin për Gjilanin

“Sot, patëm kënaqësinë t’i takonim kryetarin e Degës së Partisë së Drejtësisë dhe kandidatin për kryetar komune, Naser Morina, si dhe bartësin e listës së këtij subjekti, Skender Berisha, të cilët shprehën hapur mbështetjen pa kushte për ndryshimin për Gjilanin”, thuhet në një komunikatë të Lëvizjes Vetëvendosje.

“Duke e falënderuar Partinë e Drejtësisë, ne i bëjmë thirrje të gjithë zërave për ndryshim të bashkohemi për ta ndryshuar një herë e mirë komunën tonë”.

Sponsorizuar nga Vetëvendosje

KOMENTE