Parlamenti Evropian votoi pro liberalizimit të vizave

Parlamenti Evropian votoi pro liberalizimit të vizave

Parlamenti Evropian ka votuar pro liberalizimit të vizave për Kosovën. Pro heqjes së vizave për Kosovën dhe qytetarët e saj kanë votuar 420 deputetë të Parlamentit Evropian.

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Tanja Fajon, para fillimit të votimit ka thënë se Kosova i ka përmbushur të gjitha kushtet për liberalizimin e vizave, dhe ka kërkuar votën e të gjithë eurodeputetëve të Parlamentit Europian që të votojnë pro liberalizimit.

kadrizeka e sponzorizuar

KOMENTE