Parallovë: Aksident trafiku me lëndime

Parallovë: Aksident trafiku me lëndime

Në fshatin Parallovë , komuna Novobërdë është raportuar për një aksident trafiku me lëndime, ka bërë të ditur Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan.

“Njësitet e trafikut rajonal me urgjencë i janë përgjigj rastit duke dal në vendin e ngjarjes dhe nga hetimet e para dyshohet se aksidenti i trafiku ka ndodhur kur vetura Scoda, me tabela 01, drejtuar nga vozitësi, duke mos përshtat shpejtësinë automjetit në kushtet e rrugës humb kontrollin mbi automjet dhe kalon ne shiritin e kundërt ku godet veturën Golf, me tab. 06, si dhe veturën VW Cady, me tab. 06, me ç ’rast shkaktohet dëme materiale në tri njësitë”, ka thënë Hashani.

Lëndime trupore pësojnë dy vozitës. Rasti procedohet në Prokurorinë Themelore.

KOMENTE