Pak shikues për filma në shtëpinë e kulturës në Bujanoc

Pak shikues për filma në shtëpinë e kulturës në Bujanoc

Në shtëpinë e kulturës në Bujanoc gjatë ditës së hënë është shfaqur filmi i animuar 3D “Shefi i vogël”.

Ekipi i Titulli.com ishte gjatë shfaqjes së këtij filmi në termin e orës 16:00 dhe në sallë u vërejt një publik në numër shumë të vogël .

Disa që kishin ardhur theksuan se po vërehet një publik e vogël dhe pa interes për të përcjellë filmin.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE