Pajaziti vizitoi shtëpinë e modës – Menakon

Pajaziti vizitoi shtëpinë e modës – Menakon

Zenun Pajaziti, kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Gjilanit, vizitoi shtëpinë e modës – Menakon.

Biznesi menakon, që nga viti 1992 është shembull se si zhvillohet biznesi me punë dhe përkushtim. Shumica e të punësuarve në këtë biznes, janë të gjinisë femërore.

kadrizeka e sponzorizuar

Kryetari Pajaziti i siguroi se mbështetja e tij do të jetë e madhe në avancimin e veprimtarisë së këtij biznesi. Biznesi dhe zhvillimi ekonomik janë në një trajektore. Kryetari Pajaziti do të jetë forcë shtyese për këto biznese.

Shtabi Zgjedhor i PDK-se, dega Gjilan

Sponsorizuar nga PDK

KOMENTE