Pajaziti, vizitë në kompaninë SAS

Pajaziti, vizitë në kompaninë SAS

Zenun Pajaziti, kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) për kryetar të Komunës së Gjilanit, ishte për vizitë në kompaninë SAS, e cila është kompani profesionale në fushën e sigurisë publike dhe private.

Ata tanimë janë unik për z. Zenun Pajaziti për Kryetar, si dhe për z. Riza Abdyli për Këshilltar Komunal.

Sponsorizuar nga PDK

KOMENTE