Pajaziti takon komisionerët e PDK-së

Pajaziti takon komisionerët e PDK-së

Kandidati për kryetar të komunës, nga radhët e PDK-së së Gjilanit, Zenun Pajaziti ka zhvilluar takimin e radhës me komisionerët e PDK-së, për zgjedhjet e 22 tetorit.

Komisionerët, faktikisht janë gardianët e vullnetit të popullit.

Sipas tij, komisionerët e PDK-së janë të vetëdijshëm për përgjegjësinë të cilën e kanë dhe u zotuan se me përkushtimin më të madh do të ruajnë çdo votë dhe nuk do të lejojnë të ndodh asnjë keqpërdorim.

Sponsorizuar nga PDK

KOMENTE