Pajaziti i PDK-së vizitë në Shoqatën e Invalidëve të Luftës së UÇK-së

Pajaziti i PDK-së vizitë në Shoqatën e Invalidëve të Luftës së UÇK-së

Kandidati për kryetar të Komunës së Gjilanit,  nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Zenun Pajaziti, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, ka vizituar Shoqatën e Invalidëve të Luftës së UÇK-së, në Gjilan.

UÇK mbetet vlera më sublime e popullit të Kosovës. Kryetari Pajaziti i ka siguruar udhëheqësit e shoqatës se gjatë qeverisjes së tij, kategoria e Invalidëve do të trajtohet me dinjitetin dhe përkushtimin më të lartë.

Sakrifica e tyre është histori e përjetshme, theksoi Kryetari Pajaziti.

Sponsorizuar nga PDK

KOMENTE