Pacolli: Alternativës nuk i frikësohemi, AKR-ja po fuqizohet

Pacolli: Alternativës nuk i frikësohemi, AKR-ja po fuqizohet

Pacolli ka theksuar se AKR-ja në zgjedhjet e ardhshme synon të marrë një përqindje të madhe e cila e fuqizon atë politikisht për ta marrë timonin e Qeverisë.

Behgjet Pacolli, aktualisht president i Aleancës Kosova e Re (AKR) dhe kandidat i vetëm edhe për një mandat të ri për këtë pozitë, ka thënë se AKR-ja po fuqizohet çdo ditë, duke vlerësuar se asnjëherë nuk ka qenë më mirë sesa që është tani.

Në një bisedë për “Epokën e re”, Pacolli ka theksuar se AKR-ja në zgjedhjet e ardhshme synon të marrë një përqindje të madhe e cila e fuqizon atë politikisht për ta marrë timonin e Qeverisë. Pacolli nuk e sheh pengesë në dëmtimin e votës për AKR-në, partinë e re të themeluar nga Mimoza Kusari-Lila. “Nuk do të ketë kurrfarë ndikimi për neve ajo parti. As unë e as AKR-ja nuk i frikësohemi askujt, as kësaj

Burimi: “Epoka e re”

KOMENTE