Pa autobusa dhe pa zarfa, salla u mbushë PLOT!

Pa autobusa dhe pa zarfa, salla u mbushë PLOT!

Nga tubimi madhështori i Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan.

Pa autobusa dhe pa zarfa, salla u mbushë PLOT.

Këtë e bënë qytetarët që drejt sallës u nisën me mendje dhe me zemër, sepse #erdhidita.

Të dua Gjilani im

126 ✔️Lëvizja VETËVENDOSJE!
1 ✔️Albin Kurti
41 ✔️Arbëreshë Kryeziu Hyseni

sponsorizuar

KOMENTE