Osmani: Me mocion do ta thërrasim seancën dhe do ta shkarkojmë Brovinën

Do të shohim si do të veprojmë, se si do të zhvillohen ngjarjet, thotë për Klan Kosova, deputeti i LDK-së, Naser Osmani. “Nëse kryesuesja vonon seancën, nëpërmjet një mocioni ne do ta thërrasim seancën dhe do ta shkarkojmë Brovinën. Zgjidhja është e thjeshtë. Kush ka votat ai e bën zgjidhjen. Normalisht po flitet për zgjedhje të reja, por as ato nuk ka kush t’i thërras. Kuvendi është jofunksional, nuk ka Qeveri e cila do të duhej të rrëzohej… Situata të tejkalohet në bazë të rregullave demokratike”, tha ai.  

KOMENTE