Organizohet turneu i boksit “Pavarësia” për herë të 12-të

Organizohet turneu i boksit “Pavarësia” për herë të 12-të

Federata e Boksit të Kosovës për herë të 12-të do ta organizojë turneun tradicional të boksit ‘Pavarësia’. Turneu në fjalë do të nis më 14 shkurt, nga ora 14:00 në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Matjet zyrtare të boksierëve pjesëmarrës do të mbahen nga ora 10:00 deri në 11:00. Në këtë turne do të marrin pjesë boksierët më të mirë në kategorinë e sendorëve dhe të rinjë.

KOMENTE