Organizohet për herë të parë në Kamenicë – Festa e Abetares

/2L ONLINE/ – Drejtoria Komunale e Arsimit në bashkëpunim me shkollat fillore në Kamenicë, kanë organizuar Festën e Abetares në këtë manifestim u shfaq një program të përgaditur nga nxënësit dhe mësuesit e disa shkollave.

Kryetari i Komunës Begzad Sinani përshëndeti të pranishmit në veqanti nxënësit duke thënë se sot po festojnë këtë festë më të bukurit e shtetit tonë fatosat që janë e ardhmja e jonë e ardhmja e diturisë, arsimit cilësor dhe kuadrove profesionale. ” Po ashtu shfrytëzoj rastin të shpreh mirënjohje për mësimdhënësit që po edukojnë gjenerata brez pas brezi” tha Sinani.

Në fund të programit u ndanë mirënjohje për disa veteranë të arsimit dhe mësimdhënës të dalluar. /2L ONLINE/

KOMENTE