Organizohet “Konventa e dytë për menaxherët e shitjes”

Organizohet “Konventa e dytë për menaxherët e shitjes”

OAK kishte kënaqësinë që në bashkëpunim me partnerin tonë Denis Gafuri Sales Training sollën për herën e dytë në Kosovë “Konventën e II-të për menaxherët e shitjes -“SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”.

Gjatë këtij organizimi madhështor, të ftuarit në panele ndanë me mbi 500 të pranishëm eksperiencat e tyre dhe hapat që kanë ndjekur drejt arritjes së suksesit.

Në këtë konventë, tashmë tradicionale, folës ishin: Denis Gafuri, Shaip Bytyqi, Alketa Vejsiu, Ermal Mamaqi, Ardian Hoxha, Diola Dosti, Fatmir Zymberi, Tamer Ibrahimi, Eglent Bici, Arjodita Mustali, Jordan Berginc dhe Bruno Augustoni.

Ndërsa pëveç përfaqësuesve të bizneseve, të ftuar ishin edhe partner vendor dhe ndërkombëtar e ftytyra të tjera publike.

KOMENTE