Organizohet dita e diasporës shqiptare në Bujanoc (agjenda)

Organizohet dita e diasporës shqiptare në Bujanoc (agjenda)

Nën organizimin e kryetarit të komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi do të mbahen “Dita e diasporës shqiptare”.

Sipas njoftimit të webfaqes zyrtare të komunës më 1 gusht do të ketë aktivitete të ndryshme ditore.

Kamberi do të pres diasporën shqiptare në zyrën e tij ndërsa gjatë mbrëmjes do të ekspozohen produktet e bizneseve lokale dhe pastaj është organizuar një program kulturor.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE