Organizata “Qendresa Kosovare” dhuron donacion për shkollat e Komunës së Kamenicës

Organizata “Qendresa Kosovare” dhuron donacion për shkollat e Komunës së Kamenicës

Komuna e Kamenicës është duke u ndihmuar në vazhdimësi nga donatorë të ndryshëm.

Kësaj here organizata “Qendresa Kosovare” ka dhuruar donacion 20 karroca multifunksionale për pastrim, të cilët do të dedikohen për shkolla.

I pari i komunës, Qëndron Kastrati ka thënë se jemi mirënjohës ndaj organizatës për bashkëpunimin.
“Faleminderit organizatës “Qendresa Kosovare”. Kolegëve tanë që kanë detyrën më të rëndësishme, ruajtjen e higjienës dhe shëndetit të nxënësve, u kemi siguruar karrocat multifunksionale që do ju shërbejnë për mirëmbajtjen e hapësirave shkollore. U jemi mirënjohës organizatës në fjalë për bashkëpunimin e kolegëve punë të mbarë!”, shtoi Kastrati.

Ndërsa menaxheri i organizatës “Qendresa Kosovare”, Samir Salihu duke falënderuar kryetarin Kastrati për bashkëpunimin, ka thënë se është kënaqësi t’i ndihmohet atyre që kanë nevojë.

“Ështe gjithmonë kënaqesi t’ju dalim në ndihmë atyre qe kanë nevojë, sidomos në këtë kohë të pandemisë kur gjithçka është shumë e nevojshme, falënderoj kryetarin për bashkëpunimin”, tha Salihu. /2LONLINE.com/

KOMENTE