Orë poetike për Idriz Seferin

Orë poetike për Idriz Seferin

Të martën, në Ditë ne Flamurit, më 28 Nëntor 2017, ora 12 e 30 minuta, në Sallën e KK të Gjilanit, në kuadër të Manifestimit “Vjeshta letrare e Gjilanit”, nderohet figura e heroit të Kombit, Idriz Seferit, me një Orë Poetike, me rastin e 105 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë dhe vendosjes së Shtatores së tij në qendër të Gjilanit.

Marrin pjesë emra të shquar shlri,tarësh si: Agim Gjakova, Anton Nikë Berisha, Nehas Sopaj, Ibrahim Kadriu,Sevdije Rexhepi,Nexhat Rexha, Xheladin Rexhepi, Sarë Gjergji, Xhevat Latifi, Naxhije Gashani, Izet Abdyli, Xheladin Mjeku etj.

KOMENTE