“Ordinanca”, plani i radhës që zbatohet nga policia

“Ordinanca”, plani i radhës që zbatohet nga policia

Sipas autoriteteve policore, është bërë me dije se në Gjilan dhe Dobërqan, në kuadër të një plani operativ të koduar “Ordinanca”, janë kontrolluar katër ordinanca private që ofrojnë shërbime shëndetësore ku janë hasur parregullsi në mbajtjen dokumentacionit tatimor për çka janë konfiskuar librat e shitjes dhe librat e regjistrit të pacientëve.

“Ndërsa, në një ordinancë në Dobërqan janë gjetur rreth 120 lloje të barnave si dhe ordinanca ishte palicencë për çka është arrestuar pronari dhe i njëjti me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje”, thuhet në raportin e policisë.

Për të gjitha veprimet janë njoftuar Administrata Tatimore si dhe Inspektorët Farmaceutik.

KOMENTE