Orari i ri i lëvizjes (18 maj – 01 qershor 2020)

Orari i ri i lëvizjes (18 maj – 01 qershor 2020)

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se nga data 18 maj deri me datën 01 qershor 2020, do të hy në fuqi orari i ri i lëvizjes për qytetarët.

Orari i ri i qarkullimit të qytetarëve do të bëhet sipas shifrës së parafundit të numrit personal.

Lëvizja e qytetarëve do të ndahet në dy pjesë, 120 minuta paradite dhe 120 minuta pasdite.

KOMENTE