Ora e parë e mësimit do t’i kushtohet informimit dhe vetëdijësimit të nxënësve lidhur me Covid-19fotoilustrim

Ora e parë e mësimit do t’i kushtohet informimit dhe vetëdijësimit të nxënësve lidhur me Covid-19

Bazuar në vendimin e ministrit të Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, për fillimin e vitit të ri shkollor 2020/2021 në kushte pandemie, ora e parë e mësimit, në të gjitha shkollat e Republikës së Kosovës, do t’i kushtohet informimit dhe vetëdijësimit të nxënësve lidhur me pandeminë Covid-19.

Në vendim, po ashtu thuhet se, në javët në vijim, së paku një orë në javë do t’i kushtohet informimit të nxënësve për zhvillimet më të reja për pandeminë dhe për përgjegjësitë e nxënësve në luftimin e saj.

KOMENTE