Nxënësit e Preshevës me rezultate të larta në provimet përfundimtare

Nxënësit e Preshevës me rezultate të larta në provimet përfundimtare

Në bazë të rezultateve të fundit preliminare të mbajtjes së provimeve përfundimtare për regjistrim në shkollën e mesme Rrethi i Pçinjës shënon rezultate pozitive.

Komunat Preshevë, Tërgovisht dhe Vladiçin Han gati disa vite tregojnë rezultate të larta në tre testet përfundimtare.

Vitin e kaluar në Rrethin e Pçinjës kanë qenë 25 % fitues të diplomave shembullore.

Rezultatet përfundimtare të provimeve për regjistrim në shkollat e mesme pritet të shpallen më 23 qershor.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE