Nuk mbrohet UÇK-ja duke u munduar për ta mundur familjen e simbolit kombëtar, Komandantit Legjendar Adem Jasharit!

Nuk mbrohet UÇK-ja duke u munduar për ta mundur familjen e simbolit kombëtar, Komandantit Legjendar Adem Jasharit!

Grupet e padrejtësisë të infiltruara përmes partive politike, përmes pafytyrësisë së tyre të organizuara për interesa të veta personale, menduan se fituan në zgjedhjet e lira, në qytetin e Skenderajt, mbi interesin e përgjithshëm kombëtar!…

Shkruan: Sami ARIFI

-Forcat e organizuara politike vazhdimisht fitojnë, fatmirësi është për popullin në zgjedhje përmes votës së lirë të fitojnë forcat e organizuara të drejta politike, ndërsa fatkeqësi është për popullin kurë fitojnë në zgjedhje forcat e padrejta të organizuara në parti politike përmes zgjedhjeve të lira, fatkeqësisht kjo ndodhi në Skenderaj!…

-Popull i nderuar mos bini pre e organizimeve përmes forcave të padrejta të atyre partive politike ku është përfitimi material i individëve, e jo interesi i përgjithshëm kombëtar si në rastin e zgjedhjeve të lira në komunën e Skenderajt…

  -Komandanti Legjendar, Adem Jashari, dhe familja e tij për popullin shqiptar është shenjtëri!…

-Nuk mbrohet UÇK-ja në Hagë duke u munduar për ta mund familjen e shenjt të kombit shqiptar…

-Familja e Legjendarit Adem Jashari është dhe do të jetë në jetë, është dhe do të mbetet në dritë të vërtetë, është dhe do të mbetet burim i rrezatimit të dritës për gjithë shqiptarët në tërë rruzullin tokësor, assesi jo vetëm për një komunë…!

Ky artikull nuk pasqyron qëndrim editorial të redaksisë! Për më tepër, ju lutem lexoni kushtet e përdorimit.

KOMENTE