Notarët kosovarë fitojnë maratonën ndërkombëtare në dy kategori

Notarët kosovarë fitojnë maratonën ndërkombëtare në dy kategori

Notarët kosovarë, Eda Zeqiri dhe Arti Krasniqi fituan maratonën ndërkombëtare të notit, Kosova 2019, që u mbajt në Liqenin e Batllavës në Kosovë. Kështu, nikoqirët dominuan në të dyja gjinitë.

Arti Krasniqi pritet ta përfaqësojë Kosovën në Lojërat Mesdhetare në Rërë, Patras 2019, që mbahen prej 25 – 31 gusht në Patras të Greqisë.

Në këtë garë morën pjesë notarë nga vendet e Rajonit dhe Evropës.

KOMENTE