Noizy dhe aktorët shqiptarë pjesë e filmit gjerman “Man from Beirut”

Noizy dhe aktorët shqiptarë pjesë e filmit gjerman “Man from Beirut”

Noizy ka zbuluar se filmi me titullin “Man from Beirut” ose “Blind”, do të publikohet së shpejti.

Pasi është arritur qëllimi në mesnatë të gjithë kanë pasur mundësinë të shikojnë një përmbledhje të sekuencave kryesore nga filmi.

Në “Man from Beirut” Noizy do të ketë një rol dytësor dhe në pjesën më të madhe të skenave ai shfaqet përkrah aktorit gjerman Frederick Lau.

Ndërsa, Blerim Destani dhe aktori tjetër me origjinë shqiptare, James Biberi, do të kenë rol kryesor në film.

Në të do të flitet edhe në gjuhën shqipe dhe pritet që premiera botërore e tij të jetë në 25 nëntor.

KOMENTE