NJOFTIM – Tubimi Qendror i PDK-së në Gjilan

NJOFTIM – Tubimi Qendror i PDK-së në Gjilan

Të nderuar qytetarë të Gjilanit me rrethinë,
Të nderuar anëtarë e simpatizues të Partisë Demokratike të Kosovës,

Ju ftojmë të gjithëve në TUBIMIN TONË QENDROR të fushatës zgjedhore 2019. Ju ishit dhe jeni fitorja e jonë e përbashkët.
Bashkë e ndreqim shtetin dhe e kthejmë komunën tonë në duartë e juaja. E kthejmë në duar të sigurta për me i dhënë asaj edhe drejtimin edhe shpejtësinë e duhur të zhvillimit.

Ejani…
Ndërtojmë të ardhmen,
Për Ty dhe Shtetin.

e sponosrizuar

KOMENTE