Njoftim për mbledhje komemorative

Njoftim për mbledhje komemorative

Nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Gjilanit, z. Lutfi Haziri, të enjten, me fillim në ora 10:00, mbahet mbledhje komemorative në nderim të jetës dhe veprës së profesorit e humanistit, Naim Shaqiri.

Mbledhja komemorative mbahen në Bibliotekën e Qytetit Fan S. Noli.

Ftoheni që t’ia jepni lamtumirën e fundit profesor Naim Shaqirit!

KOMENTE