Njoftim i rëndësishëm nga “Tiks.app” për biletat e ndeshjes Kosovë – AngliFOTO: Ilustrim

Njoftim i rëndësishëm nga “Tiks.app” për biletat e ndeshjes Kosovë – Angli

Kompania që mirret me shitjen e biletave të Kosovës, Tiks.app ka dalë pak çaste më herët me një njoftim.

Të gjithë ata që e kanë kryer pagesën dhe nuk i ka pranuar ende biletat, u është kërkuar që t’i kontaktojnë personalisht ata.

“Personat te cilet e kane kryer pagesen dhe nuk i kan pranuar ende biletat ne email ose ne profilin e tyre ne tiks.app ( https://tiks.app/Manage), iu lutemi te na shkruani ne email-in zyrtare te TIKS.APP” – thuhej në njoftimin e tyre.

KOMENTE