Njëanshmëria për sulm me çdo kusht, apo edhe mbrojtja me çdo kusht është gjë e pështirë!

Njëanshmëria për sulm me çdo kusht, apo edhe mbrojtja me çdo kusht është gjë e pështirë!

Po krijohet diçka e bukur brenda qytetit në Gjilan duke u rrënuar diçka e nevojshme për qytetarët e Gjilanit!

Shkruan: Gani NEZIRI        –          2LONLINE.com

Ngushtohet parku i nevojshëm i qytetit për t’u zgjeruar dhe zbukuruar rruga e veturave dhe transportuesve.

Tani çështja është në mes të bukurës dhe të nevojshmes!

Ata që i kanë “të gjitha” tani kërkojnë bukuri komoditeti në qytet, ndërsa, atyre që u mungojnë “të gjitha” kërkojnë atë që kanë nevojë.

Tani, bjerruni e shpejtoni o ju të gjithë që merreni me poli-etikë e “thashetheme” në qytet për të mbrojtur njërën e për të sulmuar tjetrën.

Me hir a me pa hir, ndoshta edhe do të bëhet mirë por, njëanshmëria për sulm me çdo kusht, apo mbrojtjeje me çdo kusht është gjë e pështirë!

KOMENTE