Një thelb hudhër në mëngjes ju sjell këto përfitime

Një thelb hudhër në mëngjes ju sjell këto përfitime

Shkencëtarët kanë zbuluar se konsumimi i hudhrës në stomak bosh, e bën atë një antibiotik të fuqishëm natyror.

Kjo sepse ajo përbëhet nga azoti, natriumi, kaliumi, seleniumi, kalciumi, magnez, silic, sulfuri dhe acid fosforik, vitamina C, D, B, fitosterole, ekstrakte dhe vajra esenciale.

Ja disa nga përfitimet shëndetësore:

-Parandalon plakjen

-Zvogëlon nivelin e kolesterolit të keq në gjak

-Shkatërron një numër të madh të baktereve të ndryshme

-Ndihmon në mbrojtje nga sëmundjet e zemrës

Nuk e kishit menduar se ngrënia e një thelbi hudhre në mëngjes mund të ketë kaq shumë përfitime shëndetësore. Prandaj, sapo të ngriheni në mëngjes, gjëja e parë që duhet të bëni është të pini me pak ujë një thelbi hudhër, nuk është e nevojshme ta kafshoni pasi era e hudhrës do ju ngelet gjatë gjithë ditës.

KOMENTE