Një rast pozitiv me COVID-19 dhe pesë të shëruar në Komunën e Kamenicës

Një rast pozitiv me COVID-19 dhe pesë të shëruar në Komunën e Kamenicës

Instituti Kombëtar i Shëndetësisëp Publike të Kosovës, ka njoftuar se në 24 orët e fundit në Komunën e Kamenicës, një person ka rezultuar pozitiv me COVID-19, dhe pesë të tjerë janë shëruar.

Bilanci me COVID-19 në Komunën e Kamenicës:

-1540 raste të identifikuara,

–1444 të shëruar plotësisht,

– 31 raste aktive,

– 65 të vdekur.

“Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart! Ruani vetën dhe të tjerët”, apelojnë institucionet komunale të Kamenicës.

KOMENTE