Një rast pozitiv me COVID-19 dhe nëntë të shëruar në Komunën e Kamenicës

Një rast pozitiv me COVID-19 dhe nëntë të shëruar në Komunën e Kamenicës

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në Komunën e Kamenicës, një (1) person ka rezultuar pozitiv me COVID-19 ndërsa nëntë (9) të tjerë janë shëruar plotësisht nga kjo sëmundje.

I identifikuari është nga Kamenica.

Bilanci me COVID-19 në komunën e Kamenicës:
-178 raste të identifikuara
– 146 të shëruar plotësisht;
– 19 raste aktive;
– 13 të vdekur.

KOMENTE