Një javë me 38 aksidente e 1136 gjoba të shqiptuarafotoilustrim

Një javë me 38 aksidente e 1136 gjoba të shqiptuara

Duke iu referuar statistikave policore brenda një jave (04 korrik–10 korrik), në Rajonin e Gjilanit janë regjistruar 38 aksidente të trafikut, ndërsa janë shqiptuar 1136 tiketa gjobitëse.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se gjatë periudhës shtatë ditore, në këtë rajon ka pasur 38 aksidente trafiku, nga të cilat 17 me lëndime në njerëz, 21 aksidente trafiku me dëme materiale, por pa lëndime.

Hashani tha se gjatë kësaj periudhe janë shpërndarë 1136 tiketa gjobitëse për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin.

Përndryshe, brenda kësaj periudhe janë regjistruar 45 incidente dhe janë arrestuar 25 persona, për vepra të ndryshme që bien ndesh me ligjin.

KOMENTE