Një javë me 24 aksidente trafiku, e me 850 tiketa gjobitësefotoilustruese

Një javë me 24 aksidente trafiku, e me 850 tiketa gjobitëse

Duke iu referuar statistikave policore brenda një jave,(në Rajonin e Gjilanit janë regjistruar 24 aksidente të trafikut, ndërsa janë shqiptuar 850 tiketa gjobitëse.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se gjatë periudhës shtatë ditore, në këtë rajon ka pasur 24 aksidente trafiku, nga të cilat 7 me lëndime në njerëz dhe 17 aksidente trafiku me dëme materiale, por pa lëndime.

Hashani tha se gjatë kësaj periudhe janë shpërndarë 850 tiketa gjobitëse për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin.

Përndryshe, brenda kësaj periudhe janë regjistruar 44 incidente dhe janë arrestuar 32 persona.

KOMENTE