Një i arrestuar në Koretishtë dhe një tjetër në Sodovinë

Një i arrestuar në Koretishtë dhe një tjetër në Sodovinë

Autoritetet policore kanë bërë me dije se në fshatin Koretishtë të Novobërdës është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar, pasi që i njëjti pas një mosmarrëveshje e ka sulmuar fizikisht viktimën, mashkull K/Shqiptar.

Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe i është ofruar trajtim mjekësor, ndërsa i dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Ndërsa, në fshatin Sodovinë të Vitisë, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata, është arrestuar një mashkull K/Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës, thuhet në raportin e policisë.

KOMENTE