Nisma Socialdemokrate merr mbështetje në Velekincë të Gjilanit

Nisma Socialdemokrate merr mbështetje në Velekincë të Gjilanit

Nisma Socialdemokrate sot mori mbështetje edhe në Velekincë të Gjilanit.

Sot në takimin e radhës vendosëm të takohemi me qytetarët e fshatit Velekincë prej të cilëve morëm mbështetjen për projektin e NISMËS Socialdemokrate dhe kandidatëve për deputetë në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Nisma Socialdemokrate 121✅

Mr.Sc Isa musliu 13✔

Mr.Sc. Mimoza Kadriu 9✔

Valdete Sadriu 66✔

#MeÇlirimtarët

e sponsorizuar

KOMENTE