NISMA mbështet protestën për Ramush Haradinajn

NISMA mbështet protestën për Ramush Haradinajn

NISMA për Kosovën mbështet fuqishëm protestën në mbështetje të Ramush Haradinajt, protestë kjo e thirrur nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), për ditën e shtunë (datë 4 mars 2017), nga ora 13:00 në Prishtinë.

NISMA për Kosovën fton të gjithë anëtarët, simpatizantët dhe gjithë qytetarët e Kosovës, t’i bashkohen kësaj proteste në mbështetje të Ramush Haradinajt, thuhet në komunikatën e këtij subjekti.

KOMENTE