NISMA ka në listën për asamble komunale njerëz me vlera të mëdha

NISMA ka në listën për asamble komunale njerëz me vlera të mëdha

NISMA për Kosovën në Gjilan ka në listën për asamble komunale njerëz me vlera të mëdha. Pjesë e listës sonë janë njerëz intelektual me dinjitet e ndershmëri. E tillë është edhe kandidatja Linda Rashiti.

Sonte bashkë me znj. Rashiti ishim në Rrugën e Prishtinës.

Banorët e kësaj pjese na treguan për hallet dhe problemet e tyre. Ata na premtuan mbështetje të parezervë.

Ka ardhë koha për NISMËN! #31
Sponsorizuar nga NISMA

KOMENTE