Nisin zgjedhjet e brendshme edhe në PD

Nisin zgjedhjet e brendshme edhe në PD

Partia e Drejtësisë (PD) ka nisur procesin e brendshëm zgjedhor nëpër degët dhe nëndegët e saja në nivel vendi.

Ajo ka hapur dyert për të gjithë ata që me potencialet e tyre mund t’i shërbejnë vendit drejt një rruge europiane dhe zhvillimore, duke u dalë ballë sfidave me një qëndrim parimor dhe intelektual, dhe vendi të dalë në binarë nga kjo katrahurë që nuk po i dihet fundi.

Andaj, Partia e Drejtësisë dega në Gjilan uron që ky proces i brenshëm zgjedhor të jetë sa më transparent dhe të përfundojë sa më mirë, dhe të zgjedhurit të punojnë edhe më shumë në të mirë të të gjithë qytetarëve të komunës së Gjilanit.

KOMENTE